Thursday, 1 December 2011

Life # From Penang With Love

Aku rindukan Penang, terlalu rindukan negeri sebelah utara itu. Aku tak tahu kenapa, tapi yang pasti sejak dari hari pertama aku pulang ke Kuala Lumpur aku tertinggalkan sesuatu di sana. Kenangan, memori dan hati aku. 3 tahun di sana sudah cukup untuk aku jatuh hati, sudah cukup untuk aku teruskan bermimpi pulang kembali ke sana. Penang, aku akan kembali ke sana, itu janji aku!

Pantai Bersih 2009

4 comments:

Dilla Baharudin said...

aku pun rindu penang :(

JImmy said...

Bila nak pergi Penang lagi ni?

c|k^tum said...

Salam, i'm currently doing master in TESL in uitm Shah alam.. i'm doing a study on language in blogs, do u approve me to study ur blog? semasa mencari2 blog yg sesuai, i came across ur blog, yg menarik dan cool.. Harap sgt dpt ur approval.. tqvm!

*study tu pasal kenapa ppl suka campur2 bahasa (esp BM with BI) dlm blogs.. jgn risau, content tak disiasat, n nama takkan disebut.. cuma penggunaan bahasa dlm aspek tu je..

kalau approved, sy perlu email address untuk communicate in future.. mine: tumadhir@yahoo.com

reen afny said...

NICE VIEWS... teringin nak pergi pantai.. huhu