Wednesday, 14 September 2011

Life # Kenapa Aku Benci Online Facebook Terlalu Lama

Ini adalah entri kesal.

Serius aku menyesal sebab tak balik jam 6 petang tadi dan teruskan online dan berlegar-legar lebih lama di facebook.

Damn!

Aku sedang gembira dengan senyuman terukir di bibir walaupun sakit di tekak dah macam separa membunuh, bunuh nafsu makan aku, beberapa hari tak disentuh rokok dan juga keinginan untuk bercakap dengan gaya comel dengan cik Ungu. Gembira dalam sakit but I'm still smiling.

Until..

Aku click HOME pada Facebook dan scroll ke bawah perlahan-lahan, tekan butang like, tarikan jemari mengisi ruangan komen hingga aku terjumpa ini.

"so lau korg ase aq nieyh dax cm uh plezz remove me oke :)sbb saia xna approve org yg juz na nyaket aty saia jewp n carik gdoh n saia . . .thx"

Damn. Even Google dictionary pun tak boleh nak translate ayat ni and it took me almost 55 seconds to realize and within 10 seconds later to said "WTF?!"
Menyesal, serius menyesal. I'm going home NOW!

No comments: